Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Evean Zorg kiest voor het ORCA relatiebeheersysteem

Datum nieuwsfeit: 13-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Evean Zorg kiest voor het ORCA relatiebeheersysteem

Evean Zorg is ontstaan uit een bestuurlijke fusie van twee grote zorgpartijen in de regio Zaanstreek/Waterland. Evean Zorg is een zorgconcern dat bestaat uit intramurale diensten (verzorgings- en verpleeghuizen), extramurale diensten (thuiszorg, kraamzorg, kinderopvang, jeugdgezondheidszorg en woonzorgdiensten) en een grote ledenorganisatie. Bij Evean Zorg werken 5500 medewerkers. In de regio Zaanstreek/Waterland vertrouwen 67.000 leden en ca. 35.000 klanten op de diensten van Evean Zorg.

Vanuit het zorgconcern staat de één-loketgedachte voorop. Dat betekent dat leden of klanten niet zelf hoeven te zoeken naar de vele vormen van zorgverlening en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie