Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar Arbeidsmarkt ICT, Achter de wolken

Datum nieuwsfeit: 14-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Blauw New Media
Zoek soortgelijke berichten

Blauw New Media----------- PERSBERICHT ----------------

Seminar Arbeidsmarkt ICT: Achter de wolken

Eind vorig jaar hoorde je al hier en daar beweren dat herstel in de ICT medio 2002 zou mogen worden verwacht. Die verwachting lijkt iets te optimistisch. Toch hebben positieve berichten van forecasters het humeur van sommige branchegenoten weer wat opgeklaard.

Op dinsdagmiddag 14 mei presenteert Blauw Research haar I&P ArbeidsmarktMonitor 2002. We zullen dan laten zien hoe het IT-talent anno 2002 de ICT-markt en de belangrijkste ICT-werkgevers beoordeelt. Delen zij het gematigde enthousiasme uit de markt? En geloven zij ook in een mogelijk herstel en verbeterde marktkansen? Of heeft een jaar zónder wervingscampagnes en mét vacaturestops hen onzeker en daarmee (?) onverschillig gemaakt?

Op het arbeidsmarktseminar ziet u hoe uw merk erbij staat na een seizoen zonder arbeidsmarktcommunicatie. En u weet direct vanuit welke positie uw organisatie betere tijden tegemoet gaat. Om ons vertrouwen in de markt te onderstrepen kozen we voor een lokatie op stand: vanaf 13:30 uur bent u welkom op Kasteel Nyenrode in Breukelen.

Maak gebruik van het formulier om uw komst te bevestigen. Na inschrijving brengen we u op de hoogte van de details.


---

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jos Vink
(josvink@blauw.com)
0031-10-4000900
Blauw Research BV

Over Blauw: Blauw Research is het snelst groeiende onderzoeksbureau in Nederland met 90 medewerkers en een omzet van 7 mln. Euro. Internet staat centraal in de strategie van Blauw, een full-service onderzoekspartner op het gebied van klant- en medewerkerrelaties, corporate image, merk-, en communicatievraagstukken en (nieuwe) media. Blauw is vooral actief in de IT-markt, telecommunicatie, financiële services en e-business.

Disclaimer: "Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies." © Blauw Research 2001

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie