Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Startdocument samenvoeging Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede

Datum nieuwsfeit: 14-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Neede

De colleges van burgemeester en wethouders van Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede komen morgen, dinsdag 14 mei bijeen in Huize De Kamp, Peppelendijk 8 in Neede voor de officiele start van het voorbereidingstraject voor de samenvoeging van Borculo, Ruurlo, Eibergen en Neede (de BREN-gemeenten). De colleges vergaderen over het startdocument waarin de voorbereidingsactiviteiten worden vastgelegd.

Om deze officiele start te onderstrepen worden de colleges op 14 mei om 12.00 uur symbolisch op de brug van Huize De Kamp (de enig overgebleven havezate uit de "Heerlijkheid Borculo") vereeuwigd. Op dat moment krijgen zij van de gastheer, jamgemeente Neede ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie