Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tilburger met gestolen spullen aangetroffen

Datum nieuwsfeit: 15-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 15/5/2002
Auteur: Carel Bouman

Tilburger met gestolen spullen aangetroffen

TILBURG Vannacht om kwart over één hebben agenten aan de Noordstraat een 52-jarige man uit Tilburg aangehouden. Surveillerende agenten maakten met de man tijdens hun surveillance een praatje. Bij dit praatje komt een portefeuille te voorschijn waarin een rijbewijs en kentekenbewijs zitten die sinds 7 mei jl. als gestolen stonden gesignaleerd. Hierop werd de man als verdacht van diefstal/heling aangehouden. Verder bleek de Tilburger ook nog een mobiele telefoon bij zich te hebben waarvan de herkomst op zijn minst dubieus is. De aangetroffen goederen heeft de politie in beslag genomen.

Glaasje op

TILBURG Surveillerende agenten werden vannacht rond kwart over drie door medeweggebruikers geattendeerd op de bestuurder van een auto die over de verkeerde rijbaan van de Schouwburgring en zonder licht in de richting van de Bredaseweg was gereden. Als de agenten een onderzoek instellen treffen ze de auto op de Ringbaan West aan. Terhoogte van het Nassauplein heeft de bestuurster, een 46-jarige Tilburgse vrouw, pas dor dat de politie achter haar zit en een stopteken gaf. Dan blijkt de vrouw behoorlijk dronken. Een GGD-arts heeft een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de vrouw werd ingevorderd. Zij kreeg een rijverbod van 12 uren en de politie maakt proces-verbaal op.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie