Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Methanol tankstation geopend in Verenigde Staten

Datum nieuwsfeit: 15-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

AutoRai

15-5-2002

Methanol tankstation geopend in Verenigde Staten

Eind april werd in Sacramento (Californië) het allereerste methanol tankstation voor brandstofcel-voertuigen in gebruik genomen door het California Fuel Cell Partnership. Het station zal de mathanol-testvoertuigen in dit gebied bevoorraden.

Dit betekent het begin van de tweede fase van het California Fuel Cell Partnership, waarin methanol als vloeibare brandstof wordt getest. Met de NECAR 5 test DaimlerChrysler voor het eerst een brandstofcel-voertuig dat op vloeibare brandstof loopt. DaimlerChrysler speelt wereldwijd een pioniersrol in brandstofceltechnologie. Prof. Dr. Ferdinand Panik, hoofd van de projectgroep brandstofceltechnologie van DaimlerChrysler, De brandstofcel garandeert ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie