Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe Nationale Internet Exchange (NL-ix) operationeel bij Interxion

Datum nieuwsfeit: 15-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe Nationale Internet Exchange (NL-ix) operationeel bij Interxion

Amsterdam, 15 mei 2002 - Interxion, de toonaangevende operator van Internet Exchange Centers‘ (IEC's) in Europa, heeft vandaag bekendgemaakt een overeenkomst te hebben gesloten met de nieuwe nationale Internet Exchange NL-ix voor het leveren van internet infrastructuurdiensten in Amsterdam. Deze overeenkomst biedt NL-ix de mogelijkheid om gebundelde Internet Exchange diensten in de markt te kunnen aanbieden.

Interxion's IECs bieden hoogwaardige internet infrastructuurfaciliteiten, die het mogelijk maken voor NL-ix peeringdiensten (het uitwisselen van internetverkeer door ISP's en ASP's) binnen een totaalpakket van co-locatiediensten aan te kunnen bieden.

De NL-ix is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie