Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit

Datum nieuwsfeit: 16-05-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit

De stichting VAR, de RDW en het Korps landelijke politiediensten (KLPD) hebben een convenant ondertekend. Onder de naam Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) gaan de drie partijen intensiever met elkaar samenwerken. Het LIV zal fungeren als meldpunt, vraagbaak en expertisecentrum op het gebied van voertuigcriminaliteit.

De drie organisaties hebben met de ondertekening van het convenant de handen ineengeslagen op het gebied van voertuigcriminaliteit. Ze zijn ervan overtuigd dat een betere samenwerking tussen de drie partijen tot een snellere en betere afhandeling van vragen en klachten leidt. Ook kan de samenwerking de kwaliteit van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie