Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Thomas F. Conroy benoemd tot directeur en concernsecretaris

Datum nieuwsfeit: 16-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TETON PETROLEUM COMPANY

Thomas F. Conroy is benoemd tot directeur en concernsecretaris

Teton Petroleum voltooit twee nieuwe bronnen, verhoogt productie tot 5.000 vaten per dag en benoemt CFO als nieuwe directeur

Steamboat Springs, Colorado De Raad van Bestuur van Teton Petroleum Company (OTC Bulletin Board: TTPT; Frankfurt: TP9) heeft vandaag bekendgemaakt dat Thomas F. Conroy, sinds 1 maart 2002 bestuurslid belast met financiële zaken, is benoemd tot directeur en concernsecretaris.

Teton's productie in West-Siberië is opgeschroefd tot 5.000 vaten olie per dag, netto 1.250 vaten voor Teton per dag. De maatschappij heeft met succes bron 600 en bron 601 voltooid. Teton is ook bezig bron 602 en 40-P de komende zestig dagen te af te ronden, hetgeen de maatschappij extra productiecapaciteit zal opleveren.

Conroy is registeraccountant en heeft bij ING en de organisaties waaruit ING is voortgekomen 27 jaar diverse financiële functies bekleed. Ook heeft hij als president twee strategische business units geleid. Als president van ING Reinsurance versterkte hij de internationale aanwezigheid door faciliteiten op te zetten in Nederland, Bermuda, Ierland en Japan. Hij is tevens directie- en bestuurslid geweest bij Security Life van Denver Insurance Company en haar dochtermaatschappijen.

'Wij zijn zeer verheugd onze Raad van Bestuur te kunnen versterken met de benoeming van de heer Conroy', aldus H. Howard Cooper, president van Teton Petroleum. 'Zijn internationale ervaring op het gebied van financiële administratie en planning zal bijdragen aan het verhogen van de aandeelhouderswaarde nu ons bedrijf opklimt naar een hoger plan.'

De olie wordt door een 40 kilometer lange pijpleiding voltooid in juni 2001 gepompt naar een scheidingsfaciliteit in het olieveld Samotlor in West-Siberië. De maatschappij verwacht in het vierde kwartaal van dit jaar een eigen verwerkings- en scheidingsfactiteit te voltooien, die de maatschappij in staat zal stellen de productiekosten aanzienlijk te verlagen.

Teton is een bedrijf dat zich richt op het winnen en produceren van olie en gas. De bedrijfsactiviteiten worden uitsluitend uitgevoerd via een belang van 50 procent in Goltech LLC, een Texaanse rechtspersoon met beperkte aansprakelijkheid. Dit bedrijf opereert op zijn beurt uitsluitend via een belang van 70,59 procent in Goloil, een Russische besloten vennootschap op aandelen. Goloil bezit de Eguryak-consessie in West-Siberië. Volgens een rapport over de reserves opgesteld door Gustavson Associates, Inc., bevat de Eguryak-consessie 41,96 miljoen vaten van bewezen nettoreserves voor Teton. Meer informatie over Teton is te vinden op de website: www.tetonpetroleum.com.

Dit persbericht kan op de toekomst gerichte beweringen bevatten. Deze
beweringen worden gedaan onder voorbehoud van verschillende onzekerheden en risicos die de uitkomst kunnen beïnvloeden. Factoren die verschillen kunnen veroorzaken of daaraan kunnen bijdragen, omvatten maar zijn niet beperkt tot, economische omstandigheden, vraag en verkoop van producten, rentevoeten, wisselkoersen, concurrentie en activiteiten van concurrenten, en veranderingen in de oliebranche. Zie de jaarverslagen, kwartaalverslagen en andere SEC-dossiers van het bedrijf voor een uitvoerige bespreking van de risicos. Dit persbericht vormt geen voorstel tot het verkopen, of verzoek tot het kopen, van aandelen van Teton Petroleum.

Website: www.tetonpetroleum.com

Contactpersonen: H. Howard Cooper, President van Teton Petroleum Company,

+1-970-870-1417, (hcooper@tetonpetroleum.com); of Investor Relations, USA, CTA
Public Relations, +1-303-665-4200, of +1-800-959-9677, (greg@ctaonline.com),
(bevo@ctaonline.com); of Canada, Current Capital, +1-416-860-0211, of
+1-877-859-5200, (john@currentcapital.com); of Oostenrijk, Zwitserland,
Duitsland, Rudolf Heinz, +(49) 69-970-9130,
rudolf.heinz@planet-interkom.de,
allen voor Teton Petroleum Company

16 mei 02 15:32

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie