Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Maaltijd betaald met vals 100 dollar biljet

Datum nieuwsfeit: 16-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

Rijsbergen: Maaltijd betaald met vals 100 dollar biljet en andere berichten

Datum: 16/5/2002
Auteur: Willem van Hooijdonk

In een restaurant in Rijsbergen hebben twee mannen gisteravond hun maaltijd afgerekend met een vals 100 dollar biljet. Bij controle bij de bank werd de vervalsing opgemerkt. Volgens een medewerkster van het restaurant hadden de mannen een getint Arabisch uiterlijk, zij denkt dat de mannen uit Midden Oosten kwamen. Ze maakten zich verstaanbaar in gebrekkig Engels. Ze droegen nette vrije tijdskleding. Het vervoermiddel van de beide mannen is niet bekend. Het biljet maakte een vrij nieuwe indruk Het biljet zal nader onderzocht worden door medewerkers van de Unit Forensisch Technisch Onderzoek van de Politie Midden en West Brabant.

Zundert: Aanrijding met doorrijding

Vanmorgen omstreeks 10.00 uur, reed een onbekend gebleven voertuig op de Molenstraat te Zundert, ter hoogte van jb-supermarkt, tegen een aldaar geparkeerde personenauto. De schade is zodanig groot, dat mensen die op dat moment in de buurt van de aanrijding waren daar iets van gemerkt moeten hebben. Getuige(n) worden verzocht zich bij de politie te melden via het telefoonnummer 0900-8844.

Etten-Leur: Aantreffen hennepkwekerijen

Vanmorgen heeft de politie op de zolder van een woning aan de Antwerpenlei een hennepkwekerij door rechercheonderzoek ontdekt. De circa 135 hennepplanten en alle apparatuur zijn in beslaggenomen. De bewoner een 36-jarige man is aangehouden. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Ook op de Cederstraat werd vanmorgen een hennepkwekerij ontmanteld. In de woning stonden circa 385 planten. De politie kwam de kwekerij op het spoor door een aantal meldingen van stankoverlast. Ook hier zijn alle planten en apparatuur in beslag genomen. Tegen de 36-jarige exploitant wordt proces-verbaal opgemaakt.

Breda: Bedrijfsinbraak

Gisteravond of vannacht is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Paardeweide te Breda. De dader verschafte zich de toegang tot het pand door een ruit te vernielen. Uit het bedrijf zijn drie 'flatscreens' weggenomen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie