Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 17-05-2002

Datum nieuwsfeit: 17-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 16-05-2002
Korpsbeeld politie Drenthe onthuld
Dirk Neef, 06 - 51 557 950

Op vrijdag 17 mei wordt in het districtsbureau aan de Eendrachtstraat in Meppel het eerste exemplaar van het korpsbeeld van politie Drenthe onthuld.
Deze onthulling wordt gedaan door de korpsbeheerder mevr. Van As-Kleijwegt, de hoofd officier van Justitie mevr. Van Rossem-Broos en de korpschef dhr J.F.H. van den Berg.

Namens de lokale driehoek en de gemeente Meppel neemt burgemeester Den Oudsten het beeld in ontvangst.

Mevrouw Tine Mersmann, beeldend kunstenaar uit Smilde, creëerde in opdracht van de politie een beeld dat uitdrukking geeft aan de uitgangspunten en de plaats in de samenleving van het korps.

Het resultaat is een prachtig bronsplastiek waarin de aspecten veiligheid, leefbaarheid en uitstraling in vorm, verbeelding en materiaal tot uitdrukking komen

De pers wordt van harte uitgenodigd deze onthulling bij te wonen. Contactpersoon daar is Dirk Neef.

De onthulling vindt plaats op vrijdag 17 mei 2002 in het districtsbureau aan de Eendrachtstraat in Meppel. Daaraan voorafgaande houden de korpsbeheerder en de burgemeester van Meppel een toespraak. Genodigden zijn vanaf 13.30 uur welkom. De onthulling is omstreeks 14.45 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie