Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 17-05-2002

Datum nieuwsfeit: 17-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Noord 17-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Erik Riemens, 06-20411180

Inbrekers gepakt
NAGELE De politie heeft vannacht twee jongens van 15 en 17 jaar uit Woerden aangehouden in Nagele op verdenking van inbraak. De twee verdachten reden in een auto vanuit Urk naar Nagele. In de auto die bestuurd werd door de 17-jarige jongen, die dus geen rijbewijs had- zat nog een derde persoon. Op dat moment reed er een politiewagen achter hen. Aan de Zuiderpoort stopten zij, nog voor dat de politie een stopteken gaf. Ze staken daarna de straat over en renden weg. Eén verdachte verstopte zich in de bosjes voor een woning aan de Ploegstraat, de twee anderen renden richting de Eggestraat. De jongen die zich verstopt had in de bosjes, kon worden aangehouden net als één van de andere verdachte. Inmiddels was er assistentie opgeroepen, waaronder twee hondengeleiders uit Almere. De omgeving werd vervolgens grondig doorzocht, maar de derde verdachte werd uiteindelijk niet gevonden. Wel werd de auto in beslag genomen. Daarin trof de politie tal van inbrekerswerktuigen aan. De verdachten zijn op het politiebureau ingesloten voor nader onderzoek.

Weer autobanden gedumpt
KRAGGENBURG De politie kreeg donderdagmorgen een melding dat er autobanden waren gedumpt in het Voorsterbos, aan de Leemringweg. Op dezelfde locatie waren twee weken geleden ook al autobanden achtergelaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie