Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Plannen voor grootschalig themacentrum Smallingerland

Datum nieuwsfeit: 17-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Smallingerland
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Smallingerland

Plannen voor grootschalig themacentrum (17-05-2002)

Vrijdag 17 mei ondertekende burgemeester Van der Zaag een intentieovereenkomst met MBVN projektbouw B.V. om te komen tot een groot themacentrum aan de noordelijke rand van Drachten. Het thema centrum nabij de nieuwe wijk Vrijburgh wordt het centrum voor sport en vrije tijd in Drachten en de regio. Het freetime en funcenter is het centrum voor ontspanning voor het gehele gezin. Daarnaast zal het ook alles bieden voor de individueel gerichte sporter. Gepland zijn onder meer: Indoor skibaan · kartbaan · klimhal
· kinderparadijs · lasergame · bodyfly · fitness · indoor skating · cosmic bowling · danszalen · behendigheidsautomaten · tuincentrum · caravancentrum · camping & outdoor centrum · indoor skibaan · restaurants · hotelkamers/lounge · zalencentrum · evenementenplein. Voor buurtbewoners krijgt het centrum een belangrijke wijkfunctie, door onder andere het aangrenzende buurthuis en de carpoolplaats met bushalte.
De plannen worden nu verder uitgewerkt. Naar verwachting zal medio 2004 met de bouw kunnen worden gestart.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie