Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

ITCG introduceert SQL*Out

Datum nieuwsfeit: 17-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Groningen, 17 mei 2002

ITCG introduceert SQL*Out

IT Consultancy Group uit Groningen lanceert SQL*Out; een uiterst krachtig en eenvoudig toepasbaar tool, waarmee snel en efficiënt ASCII-extracten kunnen worden aangemaakt vanuit Oracle-databases. SQL*Out verkort de doorlooptijd van selecties, maakt optimaal gebruik van de beschikbare database- en schijfresources en levert eenvoudig te onderhouden programmatuur inclusief documentatie en interfacebeschrijving.

Op basis van de wensen van haar klanten heeft ITCG een praktisch hulpmiddel ontwikkeld. De ITCG-klanten gebruiken doorgaans grote Oracle-database en willen de aanwezige informatie beschikbaar stellen binnen de eigen organisatie of aan derden. SQL*Out maakt het uitwisselen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie