Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wachtlijsten kunnen korter

Datum nieuwsfeit: 19-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht

Wachtlijsten kunnen korter

het internet is aan de beurt

LELYSTAD, 20020519 -- De site www.wachtlijsthulp.nl is een nieuw initiatief in de strijd tegen de wachtlijsten. Het is een handig hulpmiddel voor alle Nederlandse patiënten die op een wachtlijst staan voor medisch onderzoek en/of behandeling.

Via de site kunnen patiënten gemakkelijk in contact treden met zorgverzekeraars waarna, als toestemming is verleend, wachtlijstbemiddelaars kunnen gaan regelen dat zij elders eerder worden geholpen. Alle binnen en buitenlandse reguliere zorginstellingen alsmede particuliere klinieken (privéklinieken, zelfstandige behandelcentra, bedrijvenpoli's, klinieken uit het derde compartiment etc) kunnen worden vermeld, zodat ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie