Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 21-05-2002

Datum nieuwsfeit: 21-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 21-05-2002 Maastricht; muurtje ingestort/omgevallen (RKey; 17.15 u) Dinsdag, 21 mei 2002

District Maastricht

Maastricht; muurtje ingestort/omgevallen
Vanmiddag omstreeks 14.15 uur is bij het kinderdagverblijf Sterre aan de Oude Kerkstraat in Maastricht (Heer), tijdens werkzaamheden, een muurtje over een lengte van ongeveer 15 meter ingestort. Twee kleine (mini) graafmachines vielen daarbij om. Een grondwerker die erbij stond raakte lichtgewond. Hij werd voor medische behandeling (naar later bleek aan een gekneusde voet/enkel) overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Maastricht en hij kon na medische behandeling weer vertrekken. De in het kinderdagverblijf aanwezige kinderen werden uit voorzorg naar buiten gebracht. Dat ging heel snel en zonder enige problemen (geen enkele sprake van enige paniek bij de kinderen). De politie heeft de omgeving afgezet. De Arbeidsinspectie werd gewaarschuwd, alsook een ambtenaar van de gemeentelijke bouw en woningtoezicht. De opruim/verstevigingswerkzaamheden zullen naar verwachting nog enige uren in beslag nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie