Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inbreng Verbond voor Nationaal Actieplan Pensioenen

Datum nieuwsfeit: 21-05-2002
Bron: Verbond van Verzekeraars
Zoek soortgelijke berichten

Verbond van Verzekeraars

Inbreng Verbond voor Nationaal Actieplan Pensioenen

Het Verbond heeft suggesties gedaan voor het Nationaal Actieplan Pensioenen (NAP-P), waaraan het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) momenteel werkt. Het Verbond pleit ervoor de kracht van het Nederlandse pensioensysteem te benadrukken, omdat er in Nederland sprake is van een evenwichtige
verantwoordelijkheidsverdeling voor de inhoud van de oudedagsvoorzieningen tussen overheid, sociale partners en particulieren.

De EU heeft op het gebied van oudedagsvoorzieningen elf doelstellingen opgesteld, waarnaar alle lidstaten moeten streven. In de doelstellingen wordt onder meer gepleit voor toereikendheid van pensioenen, betaalbaarheid op termijn van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie