Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

SYBARI legt zesde pantserlaag rond Microsoft Exchange

Datum nieuwsfeit: 21-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


---
SYBARI legt zesde pantserlaag rond Microsoft Exchange
---

Amsterdam, 05/21/2002

Specialist in e-mailbeveiliging Sybari Software heeft een overeenkomst gesloten met KASPERSKY Labs, een internationaal bedrijf dat beveiligingstechnologieën en -software ontwikkelt en verkoopt. Dankzij de samenwerking voorziet Sybari nu een zesde virusscan-motor, Kaspersky Anti-Virus, in zijn softwareproduct Antigen. De versterking met Kaspersky's technologie, maakt van Antigen een van de meest geavanceerde beveiligingsoplossingen voor Microsoft Exchange-omgevingen.

"Antigen heeft wereldwijde erkenning geoogst voor zijn uitstekende bescherming van de integriteit van e-mailservers en bedrijfskritieke systemen," zegt Vladimir Chernavsky, CEO for Kaspersky Lab Customized Solutions, een Amerikaanse dochter van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie