Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Versatel tekent langlopende overeenkomst met GELSEN-NET, Duitsland

Datum nieuwsfeit: 22-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Versatel Telecom International NV

Versatel tekent langlopende overeenkomst met GELSEN-NET in Duitsland

Amsterdam - 22 mei 2002 - Versatel Telecom International N.V. heeft vandaag bekend gemaakt dat haar dochteronderneming Versatel Germany Holding en de lokale Duitse carrier GELSEN-NET een overeenkomst hebben gesloten. Het betreft een strategisch partnership voor de levering van spraak-, data- en internetdiensten aan alle 9.000 zakelijke en particuliere klanten van GELSEN-NET. Conform de overeenkomst zal GELSEN-NET exclusief Versatel's diensten verkopen namens zichzelf, dus onder GELSEN-NET's naam, in de steden Gelsenkirchen, Bottrop en Gladbeck. GELSEN-NET zal haar 60 kilometerlange stadsnetwerk koppelen aan Versatel's glasvezelnetwerk. Voor de ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie