Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 22-05-2002

Datum nieuwsfeit: 22-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 21-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

INBRAAK AUTO UDEN

Bij een inbraak in een geparkeerde auto aan de Bedafseweg te Uden op 20 mei 2002 is de autoradiocdspeler, fototoestel en enkele cd`s weggenomen. De daders forceerden het por-tierslot.

BRAND IN BOUWUNITS ZIJTAART

Op 20 mei 2002 omstreeks 22.30 uur ontstond brand in enkele bouwunits op een terrein aan de Doornhoek te Zijtaart. De bouwunits stonden bij bouwwerkzaamheden en dienden als kantoor en kantineruimte, alsmede opslag materiaal De units zijn geheel uitgebrand. Brand-weer bluste de brand. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van de brand.

RIJDEN ONDER INVLOED UDEN

Een 43 jarige automobilist uit Gemert is op 21 mei 2002 bekeurd voor rijden onder rijden onder invloed van alcohol. De man reed omstreeks 02.25 uur op de Burenstraat te Uden.

INBRAAK AUTO VEGHEL

Bij een inbraak in een geparkeerde auto aan het Prins Willem Alexander Sportpark te Veghel op 20 mei 2002 is de autoradiocdspeler en enkele cd`s weggenomen. De daders vernielden een portierraam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie