Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Drenthe 22-05-2002

Datum nieuwsfeit: 22-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Drenthe
Zoek soortgelijke berichten

Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Meppel 22-05-2002 10.30 uur Berichten van woensdagmorgen
Dirk Neef, 0522 - 27 4015 of 06 - 51 557 950

Doorrijder opgespoord
HOLSLOOT/COEVORDEN - De politie heeft de automobilist opgespoord, die dinsdagmiddag op de N-34 bij Holsloot doorreed nadat hij een 58 jr. motorrijder uit Emmen had aangereden. De motorrijder raakte daarbij niet gewond. De verdachte, een 27 jr. inwoner van Coevorden, reed vanaf de N-37 achter de motorrijder aan de N-34 op. Net nadat ze hadden ingevoegd botste de automobilist tegen de achterkant van de motor. Een deel van de bumper blokkeerde het achterwiel. I.v.m. werkzaamheden geldt daar een maximumsnelheid van 50 km/u. De automobilist reed zonder te stoppen verder. Doordat het kenteken werd genoteerd kon de politie hem opsporen. Hij wordt binnenkort gehoord.

Geen rijbewijs
MEPPEL - Op de Brouwersdwarsstraat in Meppel botste dinsdagmiddag een 19 jr. man uit die plaats met de auto van een kennis tegen twee paaltjes. Dit gebeurde tijdens een parkeermanoeuvre. De man was niet in het bezit van een rijbewijs.

Tegen de vangrail
HOOGEVEEN - Op de A-28 bij Hoogeveen botste in de nacht van dinsdag op woensdag een 24 jr. man uit Beilen met zijn auto tegen de vangrail. De bestuurder bleef ongedeerd. Zijn auto werd afgesleept. Volgens de man moest hij plotseling uitwijken voor een onbekend gebleven vrachtauto die vanaf de vluchtstrook de rijbaan opreed.

Dat verdient een bloemetje
ASSEN - Twee toevallige voorbijgangers hielden dinsdagmiddag op het Mercuriusplein in Assen een 31 jr. winkeldief uit die plaats aan. Eén van de mannen zag dat de dief van een rek voor een winkel aan dit plein een partij kleding pakte en daarmee wegfietste. De man bedacht zich niet en zette de achtervolging in. Daarbij kreeg hij hulp van nog een voorbijganger en samen hielden ze de verdachte aan. Ze brachten hem netjes naar het politiebureau. De verdachte werd gehoord en kreeg een dagvaarding. De twee mannen die hem aanhielden een compliment en een bloemetje.

Portemonnee gestolen
ODOORN - Een 61 jr. vrouw uit Odoorn is dinsdagmiddag in haar woonplaats bestolen. Waarschijnlijk is dit gebeurd in een plaatselijke supermarkt. Ze deed daar boodschappen en had de portemonnee in het winkelwagentje liggen. Even later ontdekte ze dat deze weg was.

Gespietst
HOOGEVEEN - Een 21 jr. jongen uit Noordscheschut raakte dinsdagavond ongelukkig gewond. Hij was bij het Stationsplein in Hoogeveen met vrienden aan het vissen. Zijn lijn kwam vast kwam te zitten in een tuin. Om deze los te kunnen maken klom hij over een ijzeren hek met aan de bovenkant scherpe punten. Bij het over het hek klimmen gleed hij uit. Met een wond van ongeveer 6 cm diep in de nabijheid van zijn kruis werd hij per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Waarschijnlijk houdt hij er geen blijvend letsel aan over.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie