Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare verlichting Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 22-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Openbare verlichting

De laatste tijd was er nogal wat onvrede over het functioneren van de openbare verlichting in de gemeente. Daarom heeft het gemeentebestuur besloten strengere eisen te stellen aan het onderhoud van de openbare verlichting. De kwaliteit van de openbare verlichting zal daardoor aanzienlijk verbeteren. De firma Stork Infratechniek heeft de opdracht gekregen om de openbare verlichting te onderhouden van 2002 tot en met 2006. Dit betekent dat storingen en dergelijke gemeld moeten worden aan de firma Stork. De afspraak is, dat de storingen vervolgens worden verholpen tijdens de eerstvolgende storingsronde. De data van deze ronden zijn vooraf vastgelegd, waarbij gedurende de wintermaanden meer ronden worden gereden dan in de zomertijd.

Data storingsronden in 2002:
De storingsronden vangen aan op de volgende maandagen en kunnen een aantal dagen duren:
3 juni
24 juni
15 juli
5 en 26 augustus
9 en 23 september
7, 14, 21 en 28 oktober
4, 11, 18, 25 november
2, 9, 16 en 23 december

Kabelstoring
De storingen zijn echter niet altijd een gevolg van defecte lampen, maar kunnen ook worden veroorzaakt door kabelstoringen. Het kabelnet is in beheer en onderhoud bij Eneco Netbeheer. Indien een storing wordt gemeld, is het niet altijd meteen duidelijk om wat voor soort storing het gaat. Daarom kan het gebeuren dat het bij een kabelstoring wat langer duurt voordat deze verholpen wordt.

Straatverlichting defect? Bel Stork!
Het telefoonnummer van Stork voor het doorgeven van klachten en storingen is: 0181- 276171.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie