Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 22-05-2002

Datum nieuwsfeit: 22-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 22-05-2002 Persbericht Maastricht; neergeschoten (RKey; 14.00 uur) Woensdag, 22 mei 2002

District Maastricht

Maastricht; neergeschoten
Vanmorgen, woensdagmorgen omstreeks 07.15 uur kreeg de politie een melding dat op de Minister Aalbersestraat in Maastricht iemand was neergeschoten. Bleek dat een 33-jarige bewoner in die straat buiten was neergeschoten en dat de schutter er vandoor was gegaan. Het slachtoffer werd, vermoedelijk ernstig gewond per ambulance overgebracht naar het Academisch ziekenhuis in Maastricht alwaar meteen medisch-operatief moest worden ingegrepen. Omtrent de momentele medische toestand van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft vanmorgen meteen de straat afgezet en is een onderzoek gestart. Daartoe is vandaag een recherche bijstandsteam geformeerd met ongeveer 20 leden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie