Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland 23-05-2002

Datum nieuwsfeit: 23-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Flevoland
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Flevoland, plaats: District Zuid 23-05-2002 Dagelijkse Persberichten
Stafdienst Communicatie, Marieken Westerink, 06-53737697

Aanhouding zakkenrollerij
ALMERE Woensdagmorgen is in het stadhuis een 34-jarige vrouw uit Almere aangehouden voor zakkenrollerij. Ze had samen met een nog onbekende man de portemonnee van een 39-jarige Almeerse gestolen. De man wist te ontkomen. De vrouw is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Verkeerscontroles
ZEEWOLDE De politie heeft woensdagmorgen op de Knardijk een korte bromfietscontrole gehouden. Twee van de vier gecontroleerde bromfietsers kregen een bekeuring omdat hun brommer was opgevoerd. Op de Harderdijk zijn zes automobilisten bekeurd omdat ze een geslotenverklaring negeerden. Eén automobilist kreeg een boete omdat hij zijn gordel niet droeg.

Vrachtwagen op zijn kant
ZEEWOLDE Het verkeer op de Gooiseweg heeft donderdagochtend hinder ondervonden van een gekantelde vrachtwagen vol zuivelproducten. De 29-jarige vrachtwagenchauffeur uit Muiden verklaarde tegenover de politie dat hij in de rechter berm kwam, tegenstuurde en vervolgens op zijn kant terechtkwam. Hij kwam met de schrik vrij en bleef ongedeerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie