Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wil Foppen benoemd als Directeur van de nieuwe graduate school of in..

Datum nieuwsfeit: 23-05-2002
Bron: Universiteit Maastricht
Zoek soortgelijke berichten

Universiteit Maastricht

Wil Foppen benoemd als Directeur van de nieuwe graduate school of international management (gsim) van de Universiteit Maastricht (um).

Per 1 mei is Prof. Dr. Wil Foppen benoemd aan de Faculteit der Economische Wetenschappen & Bedrijfskunde van de Universiteit Maastricht (UM), waar hij als directeur leiding gaat geven aan de nieuwe, private Graduate School of International Management (GSIM). De nieuwe Graduate School of International Management, die integraal deel uitmaakt van de Faculteit der Economische Wetenschappen & bedrijfskunde zal een een internationaal MBA programma op de markt zetten met verschillende 'formats'. Dat wil zeggen dat naast een fulltime ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie