Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Noord: Venlo 23-05-2002

Datum nieuwsfeit: 23-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 23-05-2002 Mediabericht 23 mei (12.50 uur)

WEERT Aanhouding verdachte na inbraak in winkel

WEERT Donderdagmorgen kon de politie een 33-jarige man uit Amsterdam aanhouden die ervan wordt verdacht eerder die nacht te hebben ingebroken in een winkel aan de Roermondseweg. De verdachte is rond 7.00 uur op de Groenstraat aangehouden door de politieman die samen met zijn speurhond een onderzoek had ingesteld.

Net voor vijf uur nam de politie poolshoogte op de Roermondseweg na een inbraakmelding. Ze zagen een onbekende man wegrennen en zetten de achtervolging in. Tijdens de achtervolging werd een tas aangetroffen met daarin gestolen sieraden. De gealarmeerde speurhond werd ingezet en twee uur later werd de verdachte aangetroffen en aangehouden. Toegang tot de winkel werd verschaft door het forceren van een deur. Diverse vitrinekasten werden vervolgens vernield. De totale waarde van de aangerichte schade is op dit moment nog niet bekend.

De verdachte is ingesloten op het politiebureau.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie