Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Stimuleringsplan Zuid-Limburg-Zuid

Datum nieuwsfeit: 23-05-2002
Bron: Provincie Limburg
Zoek soortgelijke berichten

Provincie Limburg

Stimuleringsplan Zuid-Limburg-Zuid

Leidraad voor natuursubsidies

Gedeputeerde Staten hebben voor het zuidelijk deel van Zuid-Limburg het natuurstimuleringsplan in ontwerp vastgesteld. Op maandag 10 juni houdt de Provincie hierover een voorlichtingsavond in Gulpen. Het stimuleringsplan Zuid-Limburg-Zuid maakt duidelijk, welke natuurdoelen en welke natuurkwaliteit de Provincie in dit gebied wil bereiken. Het plan vormt straks het ijkpunt voor subsidiëring van particulier natuurbeheer volgens rijksregelingen. Het plan is vooral van belang voor particuliere terreineigenaren en agrariërs die van deze regelingen gebruik maken. In de aanloop naar de formele planprocedure hebben GS de inhoud uitgebreid besproken met de landbouw- en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie