Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 23-05-2002

Datum nieuwsfeit: 23-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 23-05-2002 Persbericht district Den Bosch

WINKELDIEF AANGEHOUDEN DEN BOSCH

In de Arena te Den Bosch is op 22 mei 2002 een 51 jarige man uit Utrecht aangehouden ivm diefstal van levensmiddelen ter wwaarde van 24 euro.

ONDER INVLOED

Een 41 jarige automobilist uit Rosmalen is op 22 mei 2002 bekeurd voor rijden onder in-vloed van alcohol. De man reed omstreeks 19.30 uur op de Empelseweg te Rosmalen tegen een boom en vervolgens weer weg. Na afnemen van de ademanalyse bleek de man ruim 6 keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben. Tevens is zijn rijbewijs inge-vorderd.

VERDACHTE VERNIELING AANGEHOUDEN

Een 25 jarige man uit Schijndel is op 22 mei 2002 omstreeks 20.00 uur aangehouden ivm vernieling van een schildersstellage aan de Hinthammerstraat te Den Bosch. De man is inge-sloten.

DIEFSTAL AUTO ELSHOUT

Vanaf de Kerkstraat te Elshout is in de nacht van 22 op 23 mei 2002 een zwarte VW Golf, kenteken 83-DL-JJ ontvreemd.

SNORFIETS EN MOTOR WEG

Vanmorgen werd een inbraak ontdekt in een schuur aan de Zesde Slagen in Den Bosch. On-bekenden zagen kans de deur van de schuur te vernielen en vervolgens een snorfiets en een motor weg te nemen. De totale waarde ervan is niet bekend.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie