Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nationale Tuinontwerpdag in Makeblijde

Datum nieuwsfeit: 24-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Digitale Gemeente Houten

Gratis Tuinadvies in Makeblijde

dinsdag 7 mei 2002 - Bron: Makeblijde

Op vrijdag 24 mei vindt in Tuinarchitectuurpark Makeblijde de Nationale Tuinontwerpdag plaats. Op deze dag zijn drie tuin- en landschapsarchitecten en een beplantings- en onderhoudsadviseuse aanwezig om de bezoeker van gratis advies te voorzien en vragen te beantwoorden omtrent de tuin.

Dit advies kan gaan over tuinarchitectuur in het algemeen als over de eigen tuin in het bijzonder. Ontwerpstijl, inrichtingsadvies, kosten, budgetbewaking, keuze van hovenier, boomsoorten, beplantingsmogelijkheden, alles kan ter sprake komen.

Bezoekers kunnen een afspraak maken met een van de volgende tuin- en landschapsarchitecten: Thijs van Hees uit Gouda, Rixta Rommel uit Haarlem en Mariëtte Clariengbuild uit Utrecht. Voor beplantings- en onderhoudsadviezen kan de bezoeker terecht bij Marilies Bogaerts uit Zeist.

Bezoekers dienen vooraf een afspraak te maken. De adviezen zijn geheel kosteloos en duren een half uur. Wel dient er toegang tot het park betaalt te worden. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden bij Tuinarchitectuurpark Makeblijde
tel. 030- 63 65 272. Voor meer informatie zie ook www.makeblijde.nl

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2002 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie