Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht A'dam Amstelland 24-05-2002

Datum nieuwsfeit: 24-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Amsterdam-Amstelland
Zoek soortgelijke berichten

Politie Amsterdam-Amstelland

Onderhoud Piet Heintunnel
24-5-2002. De Gemeente Amsterdam voert vanaf maandag 27 mei werkzaamheden uit bij de Piet Heintunnel (bij afslag S114 van de ring A10 Oost). Eerst is gedurende vier dagen (van 27 t/m 30 mei) alleen de rijrichting stad-uit geopend voor het verkeer. Aansluitend is gedurende vier dagen (van 31 mei t/m 3 juni) alleen de rijrichting stad-in geopend voor het verkeer.

Overlast voor weggebruikers en omwonenden wordt zoveel mogelijk beperkt. Door de buizen om en om af te sluiten en door 24 uur per dag te werken, zijn de werkzaamheden in twee maal vier dagen klaar (in totaal acht dagen). Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk het verkeer in twee richtingen door één buis te laten rijden. In dezelfde periode hebben werkzaamheden plaats aan het traject van de IJ-tram, zodat de tunnel niet nogmaals wordt afgesloten.

Klik hier voor meer informatie.

---

Brand verwoest Angels Place
24-5-2002. Gisteravond net voor twaalf uur is brand ontstaan in Angels Place, het clubhuis van de Hells Angels aan de Wenckebachweg. Een aanwezige Hells Angel heeft getracht de beginnende brand te blussen. Dit mislukte en hierbij kreeg hij de nodige rook binnen. Hij is voor controle naar een ziekenhuis overgebracht. Na behandeling mocht hij naar huis. De brand verwoestte het grootste deel van het voornamelijk uit hout opgetrokken clubhuis. In verband met de aanwezigheid van asbest is de locatie afgesloten.


---


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie