Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitnodiging Jubileum-weekend Etikettenvereniging Vinografia

Datum nieuwsfeit: 24-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Productschap Wijn

Nieuws

<-
Uitnodiging Jubileum-weekend Etikettenvereniging Vinografia

De vereniging van (wijn)etikettenverzamelaars Vinografia Nederland bestaat dit jaar 10 jaar. Wij willen dit heuglijke feit graag met vele verzamelaars uit binnen- en buitenland vieren en wij nodigen alle verzamelaars dan ook graag uit voor een verblijf in Maastricht op vrijdag 24 mei, zaterdag 25 mei en zondag 26 mei 2002. Voor de niet-leden en belangstellenden is vooral de zaterdag (tot 16.30 uur) erg interessant. De hele dag is er dan een grote internationale ruilbeurs, kleine proeverijen van Nederlandse wijnen, een grote kadertentoonstelling met etiketten, een loterij met mooie prijzen (etiketten, wijnen, enz.), en nog meer. Zij die eens willen komen kennismaken of zelf al wat te ruilen hebben zijn van harte welkom. Er hebben zich inmiddels verzamelaars aangemeld uit Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Engeland en Italië.

Wilt u meer inlichtingen, neemt u dan contact op met Jennemieke Heijmans (055-5343320, (j.schoenmaker@chello.nl)) of Mike Hirschler (0570-511146, (m.hirschler@home.nl))

Tot ziens!

<-

Copyright © 1996-2002 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie