Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studentenvereniging met verstandelijk gehandicapten naar Blijdorp

Datum nieuwsfeit: 27-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Maandag 27 mei 2002 zal studentenvereniging S.S.R.-Rotterdam een dag voor verstandelijk gehandicapten naar diergaarde Blijdorp organiseren. Ongeveer 40 leden van de studentenvereniging zullen samen met 70 verstandelijk gehandicapten en hun begeleiders een dag doorbrengen in diergaarde Blijdorp. Voordat ik verder ga zal ik kort even uitleggen wie wij zijn.

S.S.R.-Rotterdam is één van de grootste en oudste besloten studentengezelligheidsverenigingen van Rotterdam. Opgericht op 28 januari 1918, officieel erkend door de Senaat van de Nederlandse Handels Hoogeschool, de voorloper van de Erasmus Universiteit Rotterdam, op 22 april 1932 en goedgekeurd bij Koninklijk besluit van ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie