Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verwarde vrouw veroorzaakt overlast in de woonomgeving

Datum nieuwsfeit: 27-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Midden- en West Brabant
Zoek soortgelijke berichten

Politie Midden- en West Brabant

District Tilburg

Datum: 27/5/2002
Auteur: Carel Bouman

Verwarde vrouw veroorzaakt overlast in de woonomgeving

TILBURG Gistermiddag rond tien over vijf werd de komst van de politie verzocht aan de Lavendelweg in Tilburg. Buurtbewoners van deze flatwoning beklaagde zich over het gedrag van een bewoonster die allerlei attributen door het raam naar buiten gooide en door te bonken overlast veroorzaakte. Als agenten aan de woning aanbellen wordt er niet open gedaan en als de politie op grond van artikel 2 van de Politiewet (hulpverlenen aan hen die deze behoeve) de woning binnentreedt treffen ze in de woning een vrouw aan die zich vreemd gedraagt De vrouw had haar gezicht beschilderd als een dieren ook in de woning zelf bleek dat de vrouw wat heeft met beesten. Er liepen ratten en vogelspinnen door de kamer en ook de vogels die de vrouw houdt vlogen los door de woning. De politie heeft de zaak verder in onderzoek en ook de wijkagent levert een bijdrage aan de oplossing van dit probleem.

Jongen aangehouden voor de mishandeling van een meisje

TILBURG Gisteravond om tien over halfzeven hebben agenten in het zwembad Stappegoor aan de Stappegoorweg een 17-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Hij wordt verdacht van de mishandeling van een 12-jarig meisje. De jongen sloeg het meisje met zijn vuist tegen haar gezicht.

Tilburg met drank op raakt rijbewijs kwijt

TILBURG Gisteravond om vijf vóór negen hebben agenten aan de Moerse Dreef een 20-jarige man uit Tilburg aangehouden. Het rijgedrag van de man was voor de politie aanleiding hem te controleren. Die controle bleek niet voor niets. Aan het bureau bleek dat de man bijna 1,85 promille alcohol in zijn bloed had zitten. De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd. De Tilburger kreeg verder een rijverbod van acht uren mee naar huis en de politie maakt tegen de man proces-verbaal op.

Dronken man aangehouden

TILBURG Vannacht om kwart over twee hebben agenten aan de Locatellistraat een 36-jarige man uit Grave aangehouden. De man die dronken was had bij een woning in deze straat aangebeld en was daarna op de grond gevallen. Omdat de bewoners vermoedden dat de man onwel was geworden waarschuwden zij de politie. Toen die bij de man arriveerden werd snel duidelijk dat overmatig drank gebruik de problemen bij de man uit Grave hadden veroorzaakt.

Goirlenaar met drank op botst tegen vangrail

TILBURG Vannacht rond vijf over drie hebben agenten aan de Rijksweg A58 een 31-jarige Goirlenaar aangehouden. Die was op de Rijksweg A58 om nog onverklaarbare reden met zijn auto tegen de vangrail terechtgekomen. Als de agenten erbij komen blijkt de man onder invloed van alcohol. Aan het bureau blies de Goirlenaar een alcoholpromillage van bijna 1,50. Hij kreeg een rijverbod opgelegd van zeven uren. Verder werd het rijbewijs van de man ingevorderd en de politie maakt tegen de man proces-verbaal op.

Bromfietser loopt gebroken arm op bij aanrijding

TILBURG Vanmorgen, even na halfzeven, liep aan de Gesworenhoekseweg een 32-jarige Tilburger een gebroken arm op toen hij door de laagstaande zon een langs deze weg geparkeerde vrachtauto te laat opmerkte en daar tegen aan botste. De man liep hierbij een gebroken linker arm op en werd door de GGD naar het TweeStedenziekenhuis in Tilburg gebracht.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie