Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-05-2002

Datum nieuwsfeit: 28-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-05-2002
Persberichten district Kerkrade (MD 16:00 uur) Dinsdag 28 mei 2002

Kerkrade: aanrijding met letsel

Maandag 27 mei vond rond 15.00 uur een aanrijding met letsel plaats op de Hamweg in Kerkrade. Een 26-jarige inwoner van Kerkrade maakte met zijn scooter gebruik van het fietspad en verleende geen voorrang aan een 43-jarige automobilist uit Baesweiler (Dl). Hierop volgde een botsing die afliep met beenletsel voor de Kerkradenaar. De auto raakte bij zijn poging om de scooter te ontwijken een betonblok in de groenstrook langs de weg. De Kerkradenaar werd overgebracht naar het Atrium Ziekenhuis in Heerlen voor onderzoek. Hier werd vastgesteld dat hij een gecompliceerde bovenbeenbreuk had opgelopen. Hij werd diezelfde avond nog geopereerd. Beide voertuigen liepen door de botsing zware schade op en werden weggetakeld. De politie stelt een onderzoek in.

Kerkrade: inbraak in woning

Maandag 27 mei kreeg de politie rond 08.00 uur melding van een inbraak in woningen die in aanbouw zijn aan de Straterweg in Kerkrade.

In het afgelopen weekend zijn hier in twee woningen de CV-ketel en de thermostaat gestolen. Men verschafte zich toegang door de deuren te forceren De politie stelt een onderzoek in.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie