Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Limburg-Zuid: Maastricht 28-05-2002

Datum nieuwsfeit: 28-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Limburg-Zuid
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 28-05-2002
Persberichten district Maastricht (MD 16:17 uur) Dinsdag 28 mei 2002

Maastricht Rijden onder invloed

In de nacht van maandag op dinsdag, omstreeks 1.45 uur, werd op de Beekerweg in Ulestraten een 51 jarige automobilist uit Ulestraten gecontroleerd. Hierbij bleek dat de man alcohol had genuttigd. Uit de ademanalyse bleek een promillage van 2.1 0/00, meer dan viermaal de toegestane hoeveelheid. Tegen de man werd proces verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij kreeg een rijverbod van 12 uur opgelegd.

Ulestraten Aanhouding inbreker

Op maandag, omstreeks 10.30 uur, werd door getuigen gemeld dat een man en een vrouw zich verdacht ophielden bij een woning in de De Sauveurstraat in Ulestraten. Een patrouille die ter plaatse ging ontdekte aan de achterzijde van de woning een man waarbij zich even later een vrouw voegde die uit een woning kwam. Een van de agenten sommeerde het tweetal te blijven staan. Hierop vluchtten de man en de vrouw, achtervolgd door de politieman. In de Pastoor Kisselstraat kon een van de agenten een van de verdachten in de kraag vatten. Het is een 24 jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats. Tijdens hun vlucht had het tweetal uit de woning gestolen spullen weggegooid. De vrouw werd aangehouden en overgebracht naar het hoofdbureau waar zij werd ingesloten. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de andere verdachte. Het slot aan de achterzijde van de woning bleek te zijn geforceerd.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie