Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EMC versnelt ontwikkeling industriestandaarden voor opslagbeheer

Datum nieuwsfeit: 28-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

EMC versnelt ontwikkeling industriestandaarden voor opslagbeheer

Nieuwegein, 05/28/2002

EMC, wereldwijd marktleider in informatieopslag, heeft technologie geleverd die de ontwikkeling van industriestandaarden moet bevorderen. Samen met andere, belangrijke opslagbedrijven werd de 'Bluefin'
-technologie voorgelegd aan de SNIA (Storage Networking Industry Association). Bluefin zal het beheer van heterogene opslagnetwerken vergemakkelijken.

Aan de SNIA werd een blauwdruk voorgesteld voor een gezamenlijk beheer binnen opslagnetwerken. Daarmee kunnen elementen van een opslaginfrastructuur ontdekt en gecontroleerd worden, en kan daarover gerapporteerd worden. De blauwdruk introduceert ook nieuwe technologieën voor beveiliging in opslagnetwerken.

Als SNIA ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie