Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Noord: Uden 28-05-2002

Datum nieuwsfeit: 28-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Brabant-Noord
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 28-05-2002 Persbericht district De Leijgraaf

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, Uden

Maandagmiddag is een 22-jarige man uit Oss aangehouden. De man had zijn auto gepar-keerd op Mondriaanplein in Uden. Toen hij werd bekeurd omdat hij parkeerde zonder te betalen, bedreigde hij de parkeercontroleur. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

JONGENS AANGEHOUDEN VOOR VERNIELING, Boekel

Maandagmiddag zijn twee jongens 12 en 14 jaar uit Boekel betrapt toen ze Rietvenseweg in Boekel vernielingen pleegden aan een daar staande oude auto. Het tweetal zal in overleg met de ouders worden overgedragen aan het bureau HALT.

KIND ZWAAR GEWOND BIJ ONGEVAL, Uden

Maandagavond is een 4-jarige jongen uit Uden ernstig gewond geraakt bij een ongeval. De jongen reed op zijn fietsje over het trottoir van de Orgellaan in Uden. Toen hij plotseling de rijbaan opreed, werd hij aangereden door een auto, bestuurd door een 42-jarige vrouw uit Uden. De jongen is met ernstig hoofdletsel overgebracht naar een ziekenhuis in Nijmegen. Bij het ongeval en het transport is assistentie verleend door medewerkers van het traumateam uit Nijmegen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie