Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Prins bij voorbereiding topconferentie duurzame ontwikkeling te Bali

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Het Koninklijk Huis
Zoek soortgelijke berichten

Rijksvoorlichtingsdienst
Het Koninklijk Huis

29/05/02 Prins van Oranje bij voorbereidingsbijeenkomst topconferentie duurzame ontwikkeling te Bali

Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje is woensdag 29 mei op Bali aanwezig bij de derde bijeenkomst van de Secretary General's Panel for the World Summit on Sustainable Development. Deze bijeenkomst vindt plaats ter voorbereiding op de wereldtop over duurzame ontwikkeling, die eind augustus wordt gehouden in Johannesburg, Zuid-Afrika. De Prins zal tijdens de plenaire bijeenkomst van de Preparatory Committee op Bali een toespraak houden getiteld No Water No Future: a water focus for Johannesburg.

De Prins nam eind vorig jaar het verzoek aan van de Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties, de heer Kofi Annan, zitting te nemen in dit panel dat voor de wereldtop in Johannesburg aanbevelingen moet doen over duurzame ontwikkeling. De Prins van Oranje levert een bijdrage aan het rapport in het kader van zijn werkzaamheden op het gebied van het integraal waterbeheer.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie