Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Miko neemt Bistro-Box in productie

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persberichten - 29/05/2002

Miko neemt Bistro-Box in productie

Noviteit in kant-en-klare maaltijden Miko neemt Bistro-Box in productie Turnhout/Uedem, 28 mei 2002- De op Euronext genoteerde koffieservice- en kunststofverpakkingsspecialist Miko heeft in Duitsland via zijn onlangs opgerichte verkoopkantoor MPC-Grotenhuis een belangrijke nieuwe opdracht in de kant-en-klare maaltijdensector binnengehaald. Het gaat om de Bistro-Box, een gethermoformeerde schaal met verscheidene onderverdelingen, voor het verpakken van alle ingrediënten die nodig zijn om vers belegde broodjes te bereiden. De Bistro-Box zal bij Mikos kunststofverpakkingsdochter MPC-DG Plastics in Turnhout worden geproduceerd. De Bistro-Box wordt geproduceerd in opdracht van de Duitse firma DSS (Desserts ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie