Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Promotie: synthese op vaste dragers van synthetische polymeren

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Bron: Ingezonden persbericht
Zoek soortgelijke berichten

Universiteit van Amsterdam
Promotie Scheikunde
De promovendus bestudeerde de synthese op vaste dragers van synthetische polymeren. Het voordeel van de synthese van polymeren op vaste dragers ten opzichte van andere synthesetechnieken is dat ze eenvoudig is en relatief minder tijd in beslag neemt. In het bijzonder onderzocht Veerman de ontwikkeling van synthetische methoden voor de parallelle synthese van stikstofheterocycli via N-acyliminiumionchemie en onderzocht hij de ontwikkeling en toepassing van deze N-acyliminiumionchemie op vaste dragers. Daarnaast keek hij of het mogelijk is met behulp van deze chemie moleculen te synthetiseren die gebruikt kunnen worden als uitgangsstoffen voor verdere ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie