Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persuitnodiging Scootercampagne

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

RAI VERENIGING

Persuitnodiging Scootercampagne

Wanneer het om het verkeer gaat in de Randstad en de grote steden, kunnen we rustig zeggen dat Nederland vol is. Op de wegen is het in elk geval knap druk. Dat kost het bedrijfsleven handenvol geld. Het is tijd dat werkgevers en ook werknemers naar een oplossing zoeken die in elk geval een deel van de problemen wegneemt. Een alternatief zou de scooter kunnen zijn.

Na een succesvolle pilot in 2001, start deze zomer de Scooter Opstapcampagne, een initiatief van de Stichting Bromfiets (een samenwerkingsverband van de importeurs-organisatie RAI Vereniging en de dealerorganisaties BOVAG Tweewielerbedrijven en NCBRM). Met deze campagne wil men oplossingen bieden voor alle partijen; voor werkgevers is de scooter een interessant alternatief voor korte afstanden en voor werknemers is de scooter een ideaal vervoermiddel voor snel en efficiënt woon-werkverkeer.

Op woensdag 29 mei om 11.30 uur vindt de Kick Off plaats van de Scooter Opstapcampagne op Schiphol, een gebied met tientallen bedrijven, met duizenden werknemers en een groeiend mobiliteitsprobleem. Terwijl de woon-werkafstand vaak niet groter is dan 20 km. Een afstand die met een scooter makkelijk, snel en veilig af te leggen is.

Tijdens een kleine bijeenkomst in het Schiphol Gebouw (Hoofdkantoor Schiphol Group) voor de pers wordt de aanpak van deze campagne gepresenteerd. Graag nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn. In de bijlage treft u een overzicht van het programma aan.

U kunt zich telefonisch aanmelden op nummer:

Tel. 035 5253462, mevr. Van Alewijn

28 mei 02 15:31

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie