Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Koninklijke Onderscheiding voor de heer H.G.N.E.M. Lodders

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Capelle a/d IJssel
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Capelle a/d IJssel

Koninklijke Onderscheiding voor de heer H.G.N.E.M. Lodders

Op donderdag 16 mei 2002 heeft burgemeester J.J. van Doorne, namens Hare Majesteit de Koningin, de bijbehorende versierselen van Lid in de Orde van Oranje-Nassau uitgereikt aan de heer H.G.N.E.M. Lodders. Ook heeft zij de gedecoreerde namens het gemeentebestuur gefeliciteerd.

De heer Lodders woont in Capelle aan den IJssel en maakt zich vanaf 1965 verdienstelijk voor de Stichting RANO-Rotterdam, de omroep voor zieken. De stichting verzorgt de ontspanning en andere aangepaste activiteiten voor verpleegden en verzorgden in ziekenhuizen, sanatoria, bejaardencentra en aanverwante instellingen, die de bestaande omstandigheden kunnen veraangenamen. Hij werd aangenomen als technicus. Later bekleedde hij de functies van chef-studio, secretaris en penningmeester van het stichtingsbestuur. Deze laatste functie bekleedt hij tot op heden. Decorandus is de bindende factor binnen de RANO.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie