Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom 29-05-2002

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Politie Utrecht
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-05-2002 Persberichten district Lekstroom, 10.00 uur

Verkeerscontroles

NIEUWEGEIN / IJSSELSTEIN De politie heeft op dinsdag 28 mei op twee plaatsen verkeerscontroles gehouden.

Tussen 09.00 uur en 09.45 uur werd gecontroleerd op de Structuurbaan in Nieuwegein. Acht bestuurders werden bekeurd omdat zij geen gebruik maakten van hun autogordel.

Aan het begin van de middag werd op de Kerspellaan in IJsselstein gedurende een half uur een snelheidscontrole gehouden. Zeven bestuurders reden harder dan de toegestane 50 km/u en werden bekeurd. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u.

Plakkers aangehouden

IJSSELSTEIN Op dinsdag 28 mei werden twee mannen voor het illegaal plakken van posters aangehouden.

Rond 20.10 uur zagen politiemensen op het Koningshof dat twee mannen illegaal posters aan het plakken waren. Zij plakten de posters op een glasbak en op een reclamebord van een supermarkt. Op de posters stond een aankondiging voor een binnenkort te houden feest.

Beide uit Nieuwegein afkomstige verdachten werden aangehouden. De twintig posters die zij bij zich hadden werden in beslaggenomen. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.

Televisiebrand

NIEUWEGEIN Op dinsdag 28 mei heeft brand gewoed in een woning. Niemand raakte gewond.

Rond 23.00 uur kwam bij de hulpdiensten een melding binnen van een brand in een woning aan de Felix Timmermanshove. Toen politiemensen ter plaatse kwamen, bleek dat de bewoners het pand al hadden verlaten. De brandweer zette drie voertuigen in en had de brand zeer snel onder controle. De brand bleek te hebben gewoed in een televisie. Dat had niet veel brandschade, maar wel veel rook- en roetschade in de gehele woning tot gevolg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie