Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Openbare bekendmakingen Gemeente Leeuwarden

Datum nieuwsfeit: 29-05-2002
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leeuwarden

Bedrijvenloket Leeuwarden binnenkort geopend ¦ Wijziging Bestuur Stichting Cultureel Centrum De Harmonie ¦ Stand van zaken Multifunctioneel Centrum in Zuiderburen ¦ Actieplan Stichting Poëzieroute ¦ Subsidie t.b.v. topsport- en promotionele evenementen 2002 ¦ Vergaderingen gemeenteraad en raadscommissies 2002 Bedrijvenloket Leeuwarden binnenkort geopend In Leeuwarden wordt binnenkort een Bedrijvenloket geopend. Het bedrijvenloket is een samenwerkingsverband tussen de gemeente en de Kamer van Koophandel Friesland. Het doel ervan is de dienstverlening naar ondernemers te verbeteren. Het bedrijvenloket wordt voor een deel gefinancierd uit de aan Leeuwarden toegewezen GSB-middelen "niet-fysieke stadseconomie".
Besluit: 28 mei 2002
Wijziging Bestuur Stichting Cultureel ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie