Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopbijeenkomst bedrijventerrein Overdie Alkmaar

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Alkmaar
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Alkmaar


28 mei 2002

Inloopbijeenkomst bedrijventerrein Overdie

Op donderdag 30 mei a.s. van 18.00 tot 20.30 uur organiseert de gemeente Alkmaar in het bedrijfsrestaurant van de gemeentereiniging (Herculesstraat 71) een inloopbijeenkomst over de revitalisering van bedrijventerrein Overdie. Tijdens de bijeenkomst, die bedoeld is voor alle belangstellenden, presenteert de gemeente een eerste schetsontwerp voor het opgeknapte bedrijventerrein.

Op 8 januari jl. zette het college van B&W de eerste stap voor het opknappen van bedrijventerrein Overdie door in te stemmen met de startnotitie 'Revitalisering bedrijventerrein Overdie'. In de startnotitie kwamen de belangrijkste uitgangspunten van de revitalisering aan bod: het verbeteren van de uitstraling van het bedrijventerrein, het opnieuw inrichten van de openbare buitenruimte, het verrichten van achterstallig onderhoud en het plaatsen van nieuw straatmeubilair. Inmiddels is een eerste schetsontwerp van het vernieuwde bedrijventerrein gemaakt, dat op de inloopbijeenkomst is te zien. Tijdens de bijeenkomst zijn medewerkers van de gemeente aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden. De gemeente wil het schetsontwerp in overleg met de ondernemers per straat gaan uitwerken.

Ledenvergadering
Voorafgaand aan de inloopbijeenkomst, om 16.30 uur, vindt (eveneens in het bedrijfsrestaurant van de gemeentereiniging) een ledenvergadering van de bedrijvenvereniging Overdie plaats. Tijdens de vergadering wordt door gemeentelijk projectleider B. Godijn een toelichting gegeven op de revitalisering. Deze speciale ledenvergadering kan door alle ondernemers van bedrijventerrein Overdie worden bijgewoond, dus ook door niet-leden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie