Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verloting vrije kavels nieuwe woonwijk te Wirdum

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leeuwarden
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Leeuwarden

Verloting vrije kavels nieuwe woonwijk te Wirdum

Verkaveling Wirdum

De gemeente Leeuwarden verloot donderdag 30 mei a.s. de vrije kavels van de nieuwe wijk 'Pastorijfinne' te Wirdum. De verloting zal plaatsvinden in de Zakenclub van Cambuur aan het Cambuurplein 44 te Leeuwarden van 14.00 tot 16.00 uur. In de nieuwe wijk komen 19 kavels beschikbaar van ca. 490 m2 tot 900 m2. De prijzen van de kavels variëren van 69.000,00 tot 160.000,00.

De nieuwe woonwijk 'de Pastorijfinne', die aan de zuidkant van Wirdum verrijst, is geïnspireerd op de jaren dertig.

De naam van de wijk is ontleend aan de markante pastorie van Wirdum. De Pastorijfinne wordt aan twee zijden omringd door water. Wirdum is een sfeervol dorp direct ten zuiden van Leeuwarden. Het dorp telt ca. 1200 inwoners, heeft diverse voorzieningen en een rijk verenigingsleven.

Op donderdagavond 16 mei a.s. is er voor geïnteresseerden een informatieavond over de uitgifte van de kavels. Deze avond wordt eveneens gehouden in de Zakenclub van Cambuur van 19.00 tot 21.00 uur.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie