Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Studenten Eindhoven exposeren met posters over wijkgezondheidswerk

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Eindhoven

Persbericht: 24 mei 2002, no. 83

Bekendmaking winnaar ontwerpwedstrijd op 30 mei a.s. in Stadsdeelkantoor Gestel
Studenten exposeren met posters over wijkgezondheidswerk

Donderdag 30 mei a.s. om 10.00 uur wordt in het Stadsdeelkantoor Gestel bekendgemaakt welke student van het College Sint Lucas in Boxtel de winnaar is geworden van de poster-ontwerpwedstrijd, georganiseerd door het Wijkgezondheidswerk Tivoli en de Bennekel. Tegelijkertijd met de officiële bekendmaking van de winnaar start in het stadsdeelkantoor ook de expositie van een selectie van de gemaakte posters, alle ontworpen door studenten van het Lucas.

Het Wijkgezondheidswerk heeft het College Sint Lucas enkele maanden geleden benaderd met het verzoek om studenten een serie van vier posters te laten vervaardigen, die bewoners bewustmaakt van het belang van een gezonde leefstijl ten aanzien van de themas voeding, lichaamsbeweging, alcohol en roken. Een groep tweedejaarsstudenten is hiermee creatief aan de slag gegaan. Het resultaat is een groot aantal gevarieerde en kleurrijke posters. Het winnende ontwerp gaat het Wijkgezondheidswerk de komende tijd binnen het project inzetten.

De posterexpositie in het Stadsdeelkantoor Gestel aan het Kastelenplein 168/A is tijdens openingstijden te bezichtigen van donderdag 30 mei tot en met vrijdag 14 juni. Daarna is de expositie nog van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni te zien in het Seniorensteunpunt De Jaguar in Tivoli (Jaguarstraat 2).

Het Wijkgezondheidswerk is een samenwerkingsproject van de Buurtvereniging Tivoli, Buurtplatform Bennekel Belang, Loket W, Stadsdeelkantoren Gestel en Stratum, enkele huisartsen en de GGD Eindhoven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie