Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Beleidsvisie zaalsportaccommodaties Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Bron: Gemeente 's-Hertogenbosch
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente 's-Hertogenbosch

Beleidsvisie zaalsportaccommodaties

do 30 mei 2002

Op 28 mei 2002 is de definitieve beleidsvisie zaalsportaccommodaties door het college vastgesteld. In de beleidsvisie staat beschreven dat zaalsportaccommodaties worden gebruikt voor twee doeleinden: sport en bewegingsonderwijs. De nota beperkt zich tot de beleidsvisie op zaalsportaccommodaties geredeneerd vanuit de sportbehoefte. De zaalbehoefte vanuit het bewegingsonderwijs wordt meegenomen in het Integraal Huisvestingsplan voor het Bewegingsonderwijs. Het combineren van het beleid met betrekking tot het bewegingsonderwijs en het zaalsportbeleid kan gevolgen hebben voor de keuzes die worden gemaakt over afstoten, renoveren of ontwikkelen van accommodaties.

Hoe tot stand ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie