Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subsidieregeling Milieugerichte Technologie van kracht

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Novem

Nieuwe subsidieregeling van kracht

In de Staatscourant van 8 mei 2002 is de Subsidieregeling Milieugerichte Technologie (SMT) 2002 gewijzigd voor de gebouwde omgeving. Vanaf nu kan subsidie aangevraagd worden voor haalbaarheidsonderzoeken, ontwikkelings- en demonstratieprojecten in de gebouwde omgeving.

De SMT-regeling, subsidieprogramma innovaties energiebesparing woningen en gebouwen 2002 heeft als doel CO2 reductie in de gebouwde omgeving te realiseren. In aanmerking komen projecten die innovatief zijn, dus verder gaan dan het reguliere. Te denken valt aan nieuwe technieken of materialen op het gebied van energiebesparing in de gebouwde omgeving. In de regeling staan ook alle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie