Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Drie Mercedes-Benz Sprinters voor P.A. van Rooyen Top Movers

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

BedrijfsautoRAI

30-5-2002

Drie Mercedes-Benz Sprinters voor P.A. van Rooyen Top Movers

Onlangs ontving verhuisbedrijf P.A. van Rooyen Top Movers uit Uithoorn op haar 25e relatieverjaardag met Autobedrijf Pordon de sleutels van drie nieuwe Mercedes-Benz Sprinters met LD-Box. Het verhuisbedrijf beschikt nu over vier Sprinters, allen geleverd door Pordon.

P.A. van Rooyen Top Movers rijdt al tien jaar Sprinters met een LD-Box en is erg tevreden over de prestaties. Directeur Peter van Rooyen: De Sprinters rijden zeer comfortabel en ze dweilen niet over de weg zoals je dat bij bestelwagens van andere merken wel eens merkt. Dankzij de ergonomische bouw is er weinig luchtweerstand bij het rijden, waardoor de cabine erg stil is en dat is zeer prettig voor de chauffeur.

De ijzersterke, volkunststof carrosserie van de LD-Box werd een aantal jaren geleden geïntroduceerd door Heering Carrosserieën. Heering is gespecialiseerd in de ombouw van Mercedes-Benz bedrijfswagens en biedt haar klanten een passende vervoersoplossing met de opvallende LD-Box.

Peter van Rooyen: Een van de voordelen van de LD-Box is het lage gewicht, wat ons een brandstofbesparing tot 25% oplevert. Bovendien wordt dankzij de aërodynamische vormgeving alle beschikbare ruimte benut, waardoor de inhoud van de laadruimte van de LD-Box in zijn standaarduitvoering al goed is voor 21m3 met een laadvermogen tot 1000 kg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie