Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNG-standpunt toekomst gemeentelijk arbeidsmarktbeleid

Datum nieuwsfeit: 30-05-2002
Bron: Vereniging Nederlandse Gemeenten
Zoek soortgelijke berichten

Vereniging Nederlandse Gemeenten

VNG-standpunt toekomst gemeentelijk arbeidsmarktbeleid (30/5/2002)

In de notitie 'Reïntegratie, participatie en gesubsidieerde arbeid' formuleert de VNG haar standpunt over de toekomst van het gemeentelijk arbeidsmarktbeleid en in het bijzonder de gesubsidieerde arbeid. Doel van deze notitie is een gemeentelijk standpunt over de toekomst van de huidige gesubsidieerde arbeid te formuleren ten behoeve van de kabinetsformatie. Kern van het standpunt is dat arbeidsmarktinstrumenten - waaronder gesubsidieerde arbeid - noodzakelijk blijven om gemeentelijke reïntegratie - én participatieverantwoordelijkheden voor burgers die (tijdelijk of langduriger) ondersteuning nodig hebben te kunnen waarmaken. Teveel mensen staan nog onnodig aan de kant; ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie